חומרים ל-12 כוסות אישיות בנפח 50 מ"ל:
למוס גבינה:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9%
80 גרם (1/3 כוס + כף) סוכר
לסגירת המנה:
מחיות טבעיות בטעמים שונים: אוכמניות/ פירות יער/ אננס (ניתן לקנות בחנויות מתמחות)
מכינים מוס גבינה:
מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה.
מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת.
מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
מרכיבים את המנה:
ממלאים במוס עד 2/3 גובה.
עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
מניחים מעל ב- 1/3 גובה הנוסף את המחית לבחירתכם.
צילום דן לב