חומרים
250 גרם שוקולד מריר
10 מ"ל מים
4 ביצים מופרדות
70 גרם סוכר
3 כפות ליקר דובדבנים
קופסת דובדבנים טריים מגולענים (במשקל 200 גרם )
אופן הכנה
ממיסים שוקולד מים וליקר דובדבנים בסיר כפול (באן מרי). מורידים מהאש, ומחליקים פנימה את החלמונים ומערבבים היטב.
מקציפים לקצץ יציב את החלבונים, תוך כדי הוספת סוכר. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
לפזר בתחתיות של כוסות דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר, מעל למזוג את המוס ולקרר. ניתן להוסיף מלמעלה לקישוט מעט דובדבנים.