חומרים ל- 24 יחידות:
190 גרם קמח
150 גרם סוכר
1 כף גדושה של קינמון
250 גרם דבש
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1 כף אבקת קפה נמס
1/2 כוס מים רותחים
1 כפית שטוחות של אבקת סודה לשתייה
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך גרוסים גס
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר וקינמון.
יוצרים גומה קטנה ומוסיפים דבש, שמן וביצים.
מערבבים לבלילה חלקה.
ממיסים קפה במים.
מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה ויוצקים לתערובת.
מוסיפים את הצימוקים ואת אגוזי מלך הגרוסים.
מערבבים היטב ויוצקים לתבנית הסיליקון.
אופים כ- 15 דקות לערך בחום של 170 מעלות.
ניתן לשמור עד שבוע מחוץ למקרר.
המטבח של גרציא, קיבוץ העוגן, טל. 09-8943942
א-ה 07:30-20:00, ו' – 07:30-15:00, שבת – 15:00-09:00