מתכון לארבעה סועדים
רכיבים
200CC שמנת מתוקה
100CC חלב
חצי מקל וניל (ניתן להשתמש גם ב-חצי פקק תמצית וניל)
1 מקל קינמון
50 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור מדולל במים קרים
מעט מי ורדים
אופן הכנה
להרתיח את כל הרכיבים יחד (למעט הקורנפלור ומי הורדים), להנמיך את האש ולהוסיף את הקורנפלור ו-5 טיפות מי ורדים, לסנן, לצקת לכלים ולקרר מספר שעות.
תורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש עם שברי פיסטוקים מלמעלה, כמו כן ניתן להוסיף מי סוכר ומעט מי ורדים מלמעלה ועליהם את שברי הפיסטוק.