מצרכים
5 ביצים
180 גרם סוכר
200 גרם מרגרינה מומסת
250 גרם שוקולד בלגי
75 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
5 גרם אבקת אפיה
תמצית וניל
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במרגרינה
הקצפה עדינה של הביצים עם הסוכר
לחבר את יתר המרכיבים
אפייה 170 מעלות 15-20 דקות
מצרכים
5 ביצים
180 גרם סוכר
200 גרם מרגרינה מומסת
250 גרם שוקולד בלגי
75 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
5 גרם אבקת אפיה
תמצית וניל
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במרגרינה
הקצפה עדינה של הביצים עם הסוכר
לחבר את יתר המרכיבים
אפייה 170 מעלות 15-20 דקות