כמות ל- 6-8 מנות
מצרכים:
1.5 כוס אפונה יבשה
1 כף שמן זית
1 בצל
1 גזר
2-3 שיני שום
1 עלה דפנה
1-1.5 כפית אבקת קארי צהובה
0.5 כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
מים רותחים
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והגזר לחתיכות בינוניות.
מטגנים עם שמן הזית עד שהבצל יזהיב מעט.
קוצצים את השום ומטגנים כדקה.
מוסיפים את האפונה היבשה וממלאים את הסיר במים רותחים.
מתבלים עם עלה דפנה, קארי, כמון ופלפל השחור.
מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת.
מוסיפים מלח לפי הטעם.
יריד חורפי ביריד האוכל בדיזנגוף סנטר, 19-20.1.12
חמישי 10.00-22.00, שישי 10.00-16.00