מצרכים
2 בצלים קצוצים
כרישה פרוסה
100 גרם חמאה
כרישה אחת פרוסה לטבעות
2 כפות קמח
ליטר מים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
צרור אספרגוס חתוך ליחידות של 1 ס"מ
4 ארטישוק טרי קלוף נקי וקצוץ לקוביות
צרור שמיר קצוץ
אופן ההכנה
לטגן 2 בצלים בחמאה עד לשקיפות. להוסיף כרישה.
לטגן עד להזהבה עדינה.
להוסיף 2 כפות קמח ו-2 כפות אבקת מרק לערבב קלות ולהוסיף ליטר מים רותחים את הארטישוק (רק את הלב) להוסיף למים לאחר כ-2 דקות להוסיף חבילת אספרגוס קצוצה לחתיכות של סנטימטר וצרור שמיר קצוץ .
להגיש מיד חם עם טוסטונים או מקל גרסיני.
המתכון מתוך פסטיבל הארטישוק