החומרים
3 יחידות זורקיני ירוק
1 שורש סלרי
1 זר אספרגוס
4 יחידות עלי סלרי (חלקים פנימיים)
1 ק"ג ברוקולי
חצי ק"ג תרד
חצי ק"ג עלי מנגולד (עלים בלבד)
ליטר ציר עוף
ליטר ציר ירקות
אופן ההכנה
שוטפים את העלים ושמים אותם לייבוש, מכניסים לסיר את החומרים עם ציר ירקות וציר העוף ומביאים לרתיחה, מבשלים כ–20 דקות.
לאחר מכן מסננים גם את הנוזל, טוחנים את הירקות, מחזירים לסיר ומבשלים עוד כ–10 דקות ומתבלים.
מגישים בקערה עם כף שמנת חמוצה, שומשום קלוי מלמעלה ושמן זית.