מרק כרישה ותפוז מוקרם

מצרכים:1/2 כוס שמנת מתוקה1כף ליקר תפוזים2 כפות גרידת תפוז1/4 כוס חמאה5 כוסות כרישה – החלק הלבן והירוק בהיר חתוך לקוביות 1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות2 כפיות טרגון5 כוסות ציר ירקותאופן ההכנה:להקציף 1/2 כוס שמנת מתוקה עם ליקר התפוזים וגרידת התפוז. אחסנו בקירור, ניתן להקציף מספר שעות לפני.לחמם סיר ולהמיס את החמאה. להוסיף את הכרישה ולטגן כ- 10 דקות. זכרו לבחוש מדי פעם. הוסיפו את תפוחי האדמה, הטרגון והציר. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד התרככות כ- 20 דקות.לטחון במערבל מזון.להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.לפני הגשה לחמם את הגריל. לחמם את המרק ולהוסיף כף יפה של קציפת התפוז. הניחו מתחת לגריל בכדי שהקציפה תקבל צבע חום קל.הגשה:להגיש עם צנוניות צוננות שזורות במלח גס, ובאגט. צילום שאגל שפילמן

מצרכים:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1כף ליקר תפוזים
2 כפות גרידת תפוז
1/4 כוס חמאה
5 כוסות כרישה – החלק הלבן והירוק בהיר חתוך לקוביות
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 כפיות טרגון
5 כוסות ציר ירקות

אופן ההכנה:
להקציף 1/2 כוס שמנת מתוקה עם ליקר התפוזים וגרידת התפוז.
אחסנו בקירור, ניתן להקציף מספר שעות לפני.
לחמם סיר ולהמיס את החמאה. להוסיף את הכרישה ולטגן כ- 10 דקות.
זכרו לבחוש מדי פעם.
הוסיפו את תפוחי האדמה, הטרגון והציר.
להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד התרככות כ- 20 דקות.
לטחון במערבל מזון.
להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
לפני הגשה לחמם את הגריל.
לחמם את המרק ולהוסיף כף יפה של קציפת התפוז.
הניחו מתחת לגריל בכדי שהקציפה תקבל צבע חום קל.

הגשה:
להגיש עם צנוניות צוננות שזורות במלח גס, ובאגט.

צילום שאגל שפילמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר