חומרים:
5 ק"ג כרישה
1.2 ק"ג בצל קצוץ
1.5 ק"ג תפו"א
50 גרם שום
4 ליטר ציר ירקות
1.25 ליטר שמנת
100 גרם חמאה
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה:
חותכים את הכרישה, הבצל והשום.
מטגנים עם חמאה כ- 7 דקות.
מוסיפים תפו"א חתוכים קוביות.
מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה.
מורידים לאש נמוכה כ-40 דקות עד שהתפו"א רכים.
מוסיפים שמנת ומרתיחים.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
מתבלים ומגישים עם מעט עירית מעל.