מרק קרם כרישה

חומרים:5 ק"ג כרישה1.2 ק"ג בצל קצוץ1.5 ק"ג תפו"א50 גרם שום4 ליטר ציר ירקות1.25 ליטר שמנת100 גרם חמאהמלח ופלפל לבןאופן ההכנה: חותכים את הכרישה, הבצל והשום.מטגנים עם חמאה כ- 7 דקות. מוסיפים תפו"א חתוכים קוביות.מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה. מורידים לאש נמוכה כ-40 דקות עד שהתפו"א רכים. מוסיפים שמנת ומרתיחים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. מתבלים ומגישים עם מעט עירית מעל.אספרסו בר בפייסבוק

חומרים:
5 ק"ג כרישה
1.2 ק"ג בצל קצוץ
1.5 ק"ג תפו"א
50 גרם שום
4 ליטר ציר ירקות
1.25 ליטר שמנת
100 גרם חמאה
מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:
חותכים את הכרישה, הבצל והשום.
מטגנים עם חמאה כ- 7 דקות.
מוסיפים תפו"א חתוכים קוביות.
מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה.
מורידים לאש נמוכה כ-40 דקות עד שהתפו"א רכים.
מוסיפים שמנת ומרתיחים.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
מתבלים ומגישים עם מעט עירית מעל.

אספרסו בר בפייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר