חומרים (4 מנות):
½ ק"ג תותים
1 מנה (שוט) קואנטרו
1 כוס מיץ רימונים
1 כדור סורבט גלידת קוקוס
4 כפות בלסמי מצומצם עם 4 חתיכות תותים קצוצים לקוביות
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
טוחנים את התותים
מוסיפים מיץ רימונים ושוט הקואנטרו
שופכים את התערובת לכלי הגשה
מצננים במקרר למשך שעתיים
מוזגים את המרק לכוס מרטיני
מוסיפים את תערובת הבלסמי והתותים
מקשטים עם כדור סורבה קוקוס
ADAMA בקתה קולינארית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב, www.adama-bc.co.il, טל. 054-4315094, 04-6293183