חומרים:
1000 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאת קקאו
חומרים לקוקוס פסיפלורה:
2 גרם צבע צהוב לשוקולד
20 גרם “ספליט קליבו" חלב
16 גרם שקד קלוי גרוס
16 גרם קריספי פסיפלורה
חומרים לשקדים ותותים:
4 גרם אבקת סלק טבעית
20 גרם פיסטוק קלוי גרוס
20 גרם תות מיובש
12 גרם ברס
חומרים לפיסטוק פטל:
10 גרם מחית פיסטוק
20 גרם “ספליט קליבו" מריר
20 גרם שקד קלוי גרוס
16 גרם קריספי פטל אדום
אופן ההכנה:
מטמפררים את השוקולד הלבן וחמאת הקקאו לטמפרטורת עבודה של 28 מעלות. מערבבים לכל טעם 250 גרם שוקולד מטומפרר, ובזריזות מזלפים לתבניות שהכנו מבעוד מועד.
מניחים במקרר לכרבע שעה.
הופכים בעדינות ומסירים את הפלסטיק.
מניחים את המגש במקום קריר למספר שעות.
אורזים את ה- STIX ושומרים במקום קריר ומוצל.
צילום לם-וליץ סטודיו