ל- 10 סועדים
מצרכים לסלט:
600 גרם פולי סויה עם קליפה קפואים
2 כוסות גרעיני תירס
1 פלפל אדום בינוני חתוך גס
4 בצלים ירוקים חתוכים דק
¼ כוס פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק
מצרכים להכנת הרוטב:
¼ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ תפוחים
1 כף אורגנו של מקורמיק
1 כפית אבקת שום של מקורמיק
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון גס של מקורמיק
אופן ההכנה:
להרתיח 2 ליטר מים בסיר בינוני בחום גבוה.
להוסיף את פולי הסויה הקפואים ולבשל במשך 4 דקות, או עד שפולי הסויה רכים. לאחר הבישול יש לשטוף את פולי הסויה במים קרים ולהשאיר לייבוש.
לערבב היטב את השמן, חומץ התפוחים, האורגנו, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה גדולה.
להוסיף את פולי הסויה, התירס, הפלפל האדום, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
לערבב היטב ולכסות.
לקרר את הסלט במשך שעה, ולערבב היטב לפני ההגשה.