חומרים:
400 גרם פירות העונה חתוכים קוביות
1 כף סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות ליקר קירסאו תפוזים
50 גרם אטריות קדאיף
30 גרם חמאה או מחמאה (אם רוצים פרווה)
1 כף אבקת סוכר
1 תבנית אלומיניום חד פעמי בקוטר 8 ס"מ
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם האטריות והאבקת סוכר.
מכניסים את אטריות הקדאיף לתבנית האלומיניום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 8 דקות, עד שהאטריות מקבלות צבע זהוב.
ממיסים את הסוכר במחבת ויוצרים קרמל.
מוספים את מיץ התפוזים והפירות למחבת החם ומבשלים כ- 2 דקות.
במרכז הצלחת מניחים את הקדאיף, עליו יוצקים את סלט הפירות.
בהגשה בוזקים את ליקר הקירסאו, ומדליקים את הליקר בזהירות רבה.
שף מאיר רוזנברג הוא ראש מגמת אמנות הבישול במכללת רימונים
צילום מאיר רוזנברג