מרכיבים:
4 יח' סלק בינוני (מבושל עד ריכוך)
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
חופן עלי בזיליקום קצוצים
400 גרם חזה עוף
מיץ מ-2 לימונים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את חזה העוף במים המשך כ-10 דקות, ומרגע הרתיחה מקררים ופורמים.
חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים.
מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומערבבים היטב.
מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף.
מסעדת "לונה", ככר החאן 1, אשקלון. טל. 08 6722220