חומרים:
1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
1/4 כוס חומץ יין
1 כף סוכר
3 כפות שמן זית
2 כפיות חרדל דיז'ון
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת גס
אופן ההכנה:
מערבבים רוטב סויה קיקומן, חומץ יין, סוכר, שמן זית וחרדל דיז'ון בקערה גדולה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והפטרוזיליה לרוטב, ומערבבים בעדינות.
מכסים את קערת הסלט ומניחים במקרר לשעתיים, או עד שהסלט מתקרר לחלוטין.
לפני ההגשה, מפזרים גבינת צ'דר על הסלט ומערבבים בעדינות.