החומרים:
1 ליטר מיץ תפוזים
250 ג' סוכר לבן
0.2 ליטר וודקה
0.2 ליטר ג'ין
0.5 ליטר יין אדום
1 מקל קינמון
2 מקלות ציפורן
ענבים קפואים
4 תפוזים
אופן ההכנה:
בסיר להמיס את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל, ולהוסיף את מיץ התפוזים.
להנמיך את האש, להוסיף את הקינמון והציפורן, ולבשל עד להמסת כל הסוכר.
להוריד מהאש ולקרר.
להוסיף את היין, הוודקה והג'ין.
לערבב היטב ולהכניס לכלי סגור.
ניתן להוסיף למשקה מספר ענבים שהוקפאו, במקום קוביות קרח.
את התפוזים (שטופים עם קליפה) יש לחתוך לפרוסות ולהכניס למשקה.