רכיבים:
1 נתח פסטרמה על גחלים של טירת צבי פרוס עבה (כ-3-6 פרוסות)
1 בורקס תפוחי אדמה גדול
2 כפות רוטב ברבקיו
2 עלי חסה צעירה
1 עגבניה פרוסה
1 מלפפון חמוץ פרוס
2 גבעולי בצל ירוק
2 כפות קמח
1 ביצה טרופה
3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
פותחים את הבורקס ומזליפים רוטב ברבקיו.
מניחים בתפזורת עלי חסה, פרוסות עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ובצל ירוק.
מצפים את נתח הפסטרמה בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק כ- 3 דקות.
מכניסים את ה"שניצל" לסנדוויץ'.