מצרכים:
1 מכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
250 גר` שוקולד מריר
2 ביצים
¼ כוס סוכר
קורט מלח
לעיטור:
1 מכל שמנת מתוקה
1 כפית קפה נמס
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
יוצקים את החלב ואת השמנת לסיר גדול, ומביאים לרתיחה.
חותכים את השוקולד לפיסות קטנות, ושמים בבלנדר בתוספת הביצים, הסוכר והמלח.
יוצקים מעל הכל את החלב ואת השמנת החמים, ומערבלים דקה אחת במהירות נמוכה.
יוצקים לתוך ספלונים קטנים של קפה טורקי או של אספרסו.
מצננים שעתיים לפחות.
מקציפים את השמנת. מערבבים לתוכה את הסוכר ואת הקפה, ומזליפים אותה לעיטור הספלונים.