תבנית בקוטר 24
חומרים לבצק פריך:
200 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1 חלמון
400 גר' קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד הומגניות.
מוסיפים את הביצה והחלמון ומחצית מכמות הקמח ואבקת אפייה ומערבבים
במהירות איטית.
מוסיפים את יתרת הקמח עד קבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה בקוטר התבנית בעובי של 1/2 ס"מ.
אופים במשך 15 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות.
את יתרת הבצק אופים במקביל בתבנית אפייה נוספת ומקררים.
טוחנים במעבד מזון לפירורים.
חומרים לתערובת הגבינה:
1 ק"ג גבינה 9%
1 וחצי כוסות סוכר
3 מיכלי שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הגבינה, סוכר ותמצית וניל.
מקציפים את השמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
מקפלים את השמנת לגבינה ויוצקים לתבנית האפייה עם הבצק פריך האפוי.
מפזרים את הפירורים מעל.
מכניסים למקרר למשך 24 שעות.