חומרים:
5 ביצים שלמות
250 גרם שוקולד
150 גרם מחמאה
100 גרם סוכר
2 כפות קמח
לטראפלס:
250 גרם שוקולד מומס בבן מרי
250 גרם שמנת ריץ' מחוממת מעט
גרידת קליפת תפוז
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר.
ממיסים את המחמאה והשוקולד בבן מרי.
מערבבים את הביצים המוקצפות והשוקולד המומס, ומוסיפים קמח.
אופים כ- 20 דקות ומצננים במקרר.
מוסיפים לשוקולד המומס את שמנת הריץ'.
מוסיפים לתערובת את גרידת התפוז.
מערבבים לתערובת סמיכה, ומשטחים מעל עוגת הטראפלס.
מקפיאים וחותכים רק לאחר ההקפאה.
צילום דניאל לילה