חומרים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סילאן של חצר כנרת
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
3 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש לחום בינוני 150 מעלות.
להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל.
לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש).
להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת.
לפזר שקדים קלופים פרוסים.
את מוצרי "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים – ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
מידע על מוצרי "חצר כנרת" באתר: www.tmarimplus.co.il