4 ירכי עוף מחולקות
4 שיני שום כתושות
2 בצלים אדומים בינוניים קצוצים
2 גזרים קצוצים
6 גבעולי כוסברה קצוצים
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות גינג'ר טרי מגורר
4 כוכבי אניס
סלסלה של פטריות קצוצות
2 כוסות ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002
3 כפות שמן זית
קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת כבד לחמם את שמן הזית לחום בינוני. להוסיף בצל ושום ולטגן עד לקבלת צבע חום בהיר.
להוסיף את העוף ולטגן עד להשחמה, כ-5 דקות. להפוך את העוף לעיתים קרובות להשחמה מאוזנת.
כשהעוף שחום לפזר עליו קמח ולהחזירו למחבת.
להוסיף את כל שאר המרכיבים, לכסות את המחבת ולבשל על חום נמוך כשעה. לבדוק מידי פעם שיש מספיק נוזלים אם יש צורך להוסיף, להוסיף ססלוב אביב קברנה סוביניון.
הצעת הגשה
לפזר פטרוזיליה וכוסברה קצוצה על העוף. להגיש עם אורז וכוס יין ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002.