חומרים ל-5 מנות
5 כרעיים מעוף טרי, מחולקים ליריכיים ושוקיים ללא עור
2 כפות שמן זית
1 ק"ג בצל פרוס
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קינמון לפי הטעם
1 כפית סוכר
1 וחצי כוסות של מיץ רימונים טרי
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר גדול ורחב, מוסיפים כרעיים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהוא מזהיב מעט. שמים על הבצל את העוף ומתבלים במלח, פלפל, קינמון וסוכר
יוצקים לסיר את מיץ הרימונים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך כשעה וחצי, עד שהתבשיל משחים והרוטב הופך לסמיך.
מגישים חם