המצרכים
שמן קנולה
לימון שלם קלוף ופרוס דק
4 שיני שום פרוסות
חופן עלי כוסברה קצוצה
עוף מחולק או 4 כרעי עוף
חצי מיכל לימון בלאדי של תבליני פרג
חצי כוס מים
כפית כורכום
כפית פלפל לבן
מלח
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר. מוסיפים את פרוסות הלימון.
מוסיפים למעלה לימון בלאדי. מוסיפים את פרוסות השום הטרי, חצי מכמות הכוסברה הקצוצה, מלח, כורכום ופלפל לבן ומסדרים מעל את חלקי העוף.
מעל מפזרים שוב מלח, פלפל לבן, כורכום וכוסברה קצוצה. מחממים הכל על אש גבוהה. כשרותח- מבשלים על אש קטנה עד שמתאדים כל המים (כשעה – תלוי בחלקי העוף. אם העוף אינו מפריש נוזלים, יש להוסיף חצי כוס מים).
מדי פעם יש להפוך את כל חלקי העוף שיתבשל מכל צדדיו.