חומרים לתחתית הפבלובה:
6 חלבונים
300 גר' אבקת סוכר
חומרים למילוי הפבלובה:
1 ק"ג אפרסמונים בשלים מאוד
300 גר' סוכר
5 CC ברנדי
500 CC שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עד קבלת קצף יציב.
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות ב-60 מעלות, כ-6 שעות עד לקבלת מרקם יציב וצבע חום.
הכנת המלית לפבלובה:
לקלף את האפרסמונים ולהכניס לבלנדר עם להב מתכת.
לערבב עד קבלת מחית חלקה.
להוסיף את הברנדי והשמנת עד קבלת מרקם של מוס.
סידור בצלחת הגשה:
להניח 2 כפות מוס אפרסמון, מעליו לשבור בחתיכות גסות את המרנג האפוי.
לקשט בפלחי אפרסמון טרי ולהגיש.