חומרים ל- 2 מנות:
2-3 פטריות פורטבלו
8-10 פטריות שמפיניון
כף אחת שמן כמהין (לא חובה)
1/4 כוס יין לבן
כף (20 גר') חמאה
1-2 שיני שום טרי (לפי טעם אישי)
חופן קצוץ פטרוזיליה (לפי טעם אישי)
מלח
כף גדושה פרמזן (20 גר')
אופן ההכנה:
צורבים במחבת עם שמן זית פטריות פורטבלו ופטריות שמפיניון.
מוסיפים את השום הטרי, מלח פלפל, מחית כמהין, פטרוזיליה ויין לבן.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את גבינות הפרמז'ן.
מגישים חם בתוספת פטרוזיליה ופרמז'ן.
רשת ספגטים, טל. 09.8857555