4 מנות
חומרים
250 מל חלב סויה
250 מל שמנת צמחית לבישול
כף טחינה גולמית
כפית אבקת ג'לטין טבעי
3 כפות סוכר או 5 כפות סירופ מייפל
כף פרחי לבנדר מיובשים
אופן הכנה
לחמם בסיר חלב סויה עד לפני רתיחה.להוריד מהאש ולהוסיף כף פרחי לבנדר. לכסות ולהשאיר חצי שעה. לסנן.
לערבב שאר החומרים חוץ מטחינה.
להרתיח, להוריד מהאש ולהוסיף כף טחינה.
לצנן מעט ולמזוג לכלי הגשה. לצנן במקרר לפחות 4 שעות.
מומלץ לקשט בקונפי לימון או כל קונפי פירות .
קונפי לימון
2 לימונים פרוסים דק
200 מל מים, 140 גר סוכר
לבשל על אש נמוכה כחצי שעה, לצנן ולקשט