מצרכים:
500 ג' פסטה מסוג מאפנדיני של ברילה
4 ביצים
גבינת מוצרלה מגוררת 200 גרם
2 כפות שמן לשימון תבנית
2 כפות שמן לבישול הפסטה
1 חבילה של רוטב פסטה משפחתי פריניר
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים 1/2 כפית מלח ו-2 כפות שמן קנולה.
כאשר המים הגיעו לרתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים
על פי הוראות היצרן.
מסננים ומניחים בצד.
טורפים ביצים ורוטב פסטה עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את הפסטה לכלי.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים.
יוצקים בתבנית משומנת או על תבנית שריפדנו בנייר אפייה.
משטחים את המלית ומפזרים גבינת מוצרלה מגורדת.
מכניסים לתנור בטמפ' של 175 מעלות למשך 20 דקות,
עד לקבלת המוצרלה.
חותכים לריבועים ומגישים.