SINGAPORE SLING – סינגפור סלינג:
כלי ההכנה: בשייקר
סוג כוס: גבוהה
מרכיבים:
60 מ"ל ג'ין פליישמנס
30 מ"ל סאוור
60 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
30 מ"ל ליקר STOCK וישניאק
7up
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים – ללא ה- 7up לתוך שייקר עם קרח.
משקשקים כמה דקות – עד שלא שומעים את הקרח.
מסננים ללא הקרח לתוך כוס גבוהה
"סוגרים" עם 7up
Madras – מדרס:
אופן ההכנה: מזיגה ישירה
סוג כוס: גבוהה
מרכגיבים:
60 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
ג'אמפ תפוזים
מיץ אוכמניות
אופן ההכנה:
למזוג את ה-KEGLEVICH פירות יער לכוס ארוכה על גבי קרח.
למלא עם ג'אמפ תפוזים ומיץ אוכמניות.
SEA BREAZE – בריזת ים:
אופן ההכנה: מזיגה ישירה
סוג כוס: גבוהה
מרכיבים:
60 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
ג'אמפ אשכוליות
מיץ אוכמניות
אופן ההכנה:
למזוג את ה- KEGLEVICH פירות יער לכוס ארוכה על גבי קרח.
למלא עם ג'אמפ אשכוליות ומיץ אוכמניות.
KEGLEVICH SEXI – קגלביץ' סקסי:
כלי ההכנה: שייקר
סוג כוס: גבוהה
מרכיבים:
120 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
60 מ"ל סאוור
30 מ"ל האוונה קלאב אנייחו
מיץ ג'אמפ תות בננה קר
מיץ ג'אמפ אשכוליות קר
אופן ההכנה:
ממלאים חצי מכלי הקיבול של השייקר בקרח.
מוסיפים את כל המרכיבים.
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח לחצי כוס גבוהה.
משלימים עם מיץ התות בננה ומיץ האשכוליות, ומקשטים.
KEGLEVICH SWEET APPALE – קגלביץ' תפוח מתוק:
כלי ההכנה: שייקר
סוג כוס: מרטיני
מרכיבים:
60 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
60 מ"ל KEGLEVICH אפרסק
60 מ"ל סאוור
30 מ"ל ג'ין פליישמנס
סיידר תפוחים מוגז
סיידר תפוחים צלול
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר, למעט הסיידר המוגז.
משקשקים ומשלימים עם סיידר התפוחים המוגז.
KEGLEVICH ON THE BEACH – קגלביץ' על החוף:
כלי ההכנה: שייקר
סוג כוס: גבוהה
מרכיבים:
60 מ"ל KEGLEVICH פירות יער
30 מ"ל האוונה קלאב אנייחו
30 מ"ל סאוור
מיץ אוכמניות
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר.
משקשקים ומשלימים עם מיץ האוכמניות.