רולדה במילוי ממרח תמרים

חומרים:1 שקית תערובת עוגת וניל פילסברי cake mix150 מ"ל חלב – 2/3 כוס150 גרם שמן קנולה / 3/4 כוס3 ביצים גדולות (ביצה מספר 1)1 קופסא של ממרח תמרים (200 גרם)אייסינג (זיגוג):1 חלבון של ביצה מס' 1 100 גרם אבקת סוכר – 1/2 כוס 2 מגשי אפייה שטוחים עם נייר אפייה מעלאופן ההכנה:מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.שמים בקערה של מיקסר חשמלי: חלב , שמן וביצים.בעזרת מטרפה מערבבים במהירות נמוכה.מוסיפים בהדרגה בזמן שהמיקסר עובד את שקית התערובת עד שכל האבקה נספגת בנוזלים.מעבירים למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.מניחים נייר אפייהעל גבי תבנית אפייה שטוחה.בעזרת מרית מורחים חצי מכמות התערובת על המגש, על מנת שנקבל שכבה דקה של התערובת.חוזרים על הפעולה עם מגש אפייה נוסף.מכניסים את שניהם לתנור למשך 20 דקות.לאחר האפייה מוציאים מהתנור ומניחים במקום מאוורר למשך שעה.מניחים את הבצק האפוי על גבי משטח עבודה.בזהירות מורחים חצי מכמות ממרח התמרים בעזרת מרית ובצורה שווה, כך שכול שטח הפנים יהיה מכוסה בממרח תמרים. בעזרת הידיים מגלגלים לרולדה. את הרולדה מניחים על צלחת גדולה וחוזרים על הפעולה עם הבצק השני.את הרולדות מכניסים למקרר, ומכינים בינתיים את ציפוי האיסינג הלבן.מערבבים את החלבון עם אבקת הסוכר עד שמתקבל מרקם סמיך שניתן לצייר איתו. במידה והמרקם נוזלי מדי מוסיפים עד כף אבקת סוכר .מוציאים את הרולדות מהמקרר ופורסים כול רולדה ל- 6 חתיכות שוות. שמים את האיסינג בשקית ניילון, ובעזרת מספרים חותכים את הפינה התחתונה של השקית בכדי שיהיה לנו חור קטן דרכו נוכל לזלף את האייסינג מעל לרולדות שלנו.מזליפים את האייסינג מעל לרולדה בצורת פסים או בכול צורה רצויה אחרת.מפזרים מעל סוכריות לקישוט ומעט סוכר צבעוני ומגישים.

חומרים:
1 שקית תערובת עוגת וניל פילסברי cake mix
150 מ"ל חלב – 2/3 כוס
150 גרם שמן קנולה / 3/4 כוס
3 ביצים גדולות (ביצה מספר 1)
1 קופסא של ממרח תמרים (200 גרם)

אייסינג (זיגוג):
1 חלבון של ביצה מס' 1
100 גרם אבקת סוכר – 1/2 כוס
2 מגשי אפייה שטוחים עם נייר אפייה מעל

אופן ההכנה:
מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
שמים בקערה של מיקסר חשמלי: חלב , שמן וביצים.
בעזרת מטרפה מערבבים במהירות נמוכה.
מוסיפים בהדרגה בזמן שהמיקסר עובד את שקית התערובת עד שכל האבקה נספגת בנוזלים.
מעבירים למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.
מניחים נייר אפייהעל גבי תבנית אפייה שטוחה.
בעזרת מרית מורחים חצי מכמות התערובת על המגש, על מנת שנקבל שכבה דקה של התערובת.
חוזרים על הפעולה עם מגש אפייה נוסף.
מכניסים את שניהם לתנור למשך 20 דקות.
לאחר האפייה מוציאים מהתנור ומניחים במקום מאוורר למשך שעה.
מניחים את הבצק האפוי על גבי משטח עבודה.
בזהירות מורחים חצי מכמות ממרח התמרים בעזרת מרית ובצורה שווה, כך שכול שטח הפנים יהיה מכוסה בממרח תמרים.
בעזרת הידיים מגלגלים לרולדה.
את הרולדה מניחים על צלחת גדולה וחוזרים על הפעולה עם הבצק השני.
את הרולדות מכניסים למקרר, ומכינים בינתיים את ציפוי האיסינג הלבן.
מערבבים את החלבון עם אבקת הסוכר עד שמתקבל מרקם סמיך שניתן לצייר איתו. במידה והמרקם נוזלי מדי מוסיפים עד כף אבקת סוכר .
מוציאים את הרולדות מהמקרר ופורסים כול רולדה ל- 6 חתיכות שוות.
שמים את האיסינג בשקית ניילון, ובעזרת מספרים חותכים את הפינה התחתונה של השקית בכדי שיהיה לנו חור קטן דרכו נוכל לזלף את האייסינג מעל לרולדות שלנו.
מזליפים את האייסינג מעל לרולדה בצורת פסים או בכול צורה רצויה אחרת.
מפזרים מעל סוכריות לקישוט ומעט סוכר צבעוני ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר