חומרים ל- 15 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
1 חבילת בצק פילו חתוך
1 בצל בינוני פרוס לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
ביצה טרופה
אופן ההכנה:
מחממים במחבת כבדה 2 כפות שמן זית. מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את השווארמה, מטגנים קלות ומורידים מהאש.
מניחים את בצק הפילו על מגבת מטבח לחה.
חותכים את הבצק לריבועים בגודל 15X15 ס"מ
מניחים במרכז כל ריבוע כף גדושה של השווארמה.
מורחים את שולי בצק הפילו בביצה טרופה, אוספים אותם למרכז העלה ומסובבים (בצורת סוכרייה).
מצפים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה בינונית עד שמזהיב.