חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
4 כפות שמן זית
1 בצל בינוני פרוס לרצועות דקות
1 לימון סחוט
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים
2 שיני שום כתוש
חצי חבילת פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
קורט מלח
50 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים טחינה, מים, פטרוזיליה, שום כתוש, מיץ לימון, מלח לפי הטעם עד לקבלת מרקם אחיד וסמיכות קלה.
מחממים במחבת כבדה 2 כפות שמן זית. מוסיפים את רצועות הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השווארמה למחבת ומטגנים קלות.
מחממים בסיר קטן את הטחינה המוכנה עד לטמפרטורה בינונית.
מניחים את השווארמה על צלחת ויוצקים מעליה את הטחינה כך שתחלחל פנימה. מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ואת יתרת שמן הזית.
מגישים כאשר התבשיל עדיין חמים.