חומרים:
1 ק"ג פרגית
2 כפות תבלין קייג'ון או גריל עוף
רבע כוס שמן זית
צרור כוסברה קצוצה (לא חובה)
1 פלפל אדום
אננס בשל
אופן ההכנה:
לחתוך את הפרגית לקוביות 2*2 כמו לשיפודים.
לערבב את הפרגית עם שמן הזית והתבלינים.
להניח במקרר לכשעה.
לחתוך את הפלפל לקוביות 2*2.
לנקות את האננס מהקליפה החיצונית ולחתוך לקוביות 2*2.
להכין שיפודים על מקל במבוק: קוביה פרגית, קוביה אננס ופלפל – עד לשיפוד אחיד.
לצלות על המנגל.
בטי פורד, נחלת בנימין 48 ת"א, טל. 03-5100650