חומרים
חצי קילו חזה עוף פרוס (נקי מהפילה)
תערובת טמפורה מוכנה (ניתן להשיג בחנויות האסיאתיות)
100 גרם קמח
שבבי פנקו
שמן
אופן ההכנה
1. מרדדים את חזה העוף.
2. מערבבים את התערובת במים עד שנוצת בלילה שאינה סמיכה מדי.
3. מקמחים את פרוסות חזה העוף ומכניסים אותם לבלילת הטמפורה.
4. את שבבי הפנקו שמים בקערה נפרדת, ואליה מוסיפים את חזה העוף לאחר שנטבל בבלילת הטמפורה.
5. מוסיפים שמן למחבת ומטגנים את פרוסות החזה מכל צד עד אשר מקבלים צבע מוזהב.
הצעת הגשה
מגישים את השניצל עם אורז מאודה ורוטב טונקצו מתקתק.