על הלחם לבדו

סמדר זורע-ברמק החלה באפיית לחם כתחביב, להנאתה ולהנאת בני ביתה, עם הזמן מצאה עצמה מתנסה ומשתפרת ובעיקר מתמכרת. לאחרונה החלה לשתף ב"חווית הלחם", כדבריה, את הגולשים בפורום אוכל של פורטל וואלה, וכן מפרסמת טור שבועי "נשואה למאפייה" במגזין המקוון "וואלה אוכל"

על הלחם לבדו
לחמים ומאפים מתנורה הביתי של סמדר זורע-ברמק
צילום: דני לרנר
כנרת בית הוצאה לאור
המחיר: 98 ש"ח


אוהבי הלחם הרבים ימצאו עצמם שוחים בים המתכונים המגוונים שמציעה בספרה סמדר זורע-ברמק. בתור אחת שכזו לא יכולתי שלא להתפעל ולהתרגש בעודי מדפדפת בין הדפים המציעים שלל מתכוני לחמים מעניינים. כבר ראיתי את עצמי לשה בצקים, מעצבת אותם בתבניותי, ונהנית מריחות האפייה משייטים בביתי הקט.
הקצתי מחלומותי והמשכתי לעבור בעיון רב על המתכונים והעצות הרבות שמציעה סמדר.

סמדר זורע-ברמק החלה באפיית לחם כתחביב, להנאתה ולהנאת בני ביתה. עם הזמן מצאה עצמה מתנסה ומשתפרת, ובעיקר מתמכרת. לאחרונה החלה לשתף ב"חווית הלחם", כדבריה, את הגולשים בפורום אוכל של פורטל וואלה, וכן מפרסמת טור שבועי "נשואה למאפייה" במגזין המקוון "וואלה אוכל".

הספר פותח בטיפים לאפיית לחמים, אותם רכשה סמדר בניסיונותיה הרבים במטבחה הביתי, כך שכל אופה מתחיל יוכל לפצוח במלאכת האפייה ללא כל חשש.
בין 184 העמודים שבספר תמצאו מבחר רב של סוגי לחמים, ביניהם לחמים פשוטים ויצירתיים, לחמים מרחבי העולם, לחמי בריאות, לחמים לכל חג, לחמים מתוקים ולחמניות שונות.

לאורך כל הספר מלווים את המתכונים תצלומיו המרהיבים של צלם המזון דני לרנר, כאשר כל תמונה בפני עצמה עושה חשק להושיט את היד ולטעום. תאווה לעיניים.



סקרה את הספר: ליאת דדון



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר