תפריט חדש במסעדת "החצר" ירושלים

מסעדת השף הים תיכונית "החצר" משיקה תפריט חדש בניצוחו של השף מוטי אוחנה, לרגל חגיגות שבע השנים לפתיחת המסעדה.

מסעדת השף הים תיכונית "החצר" משיקה תפריט חדש בניצוחו של השף מוטי אוחנה, לרגל חגיגות שבע השנים לפתיחת המסעדה.

המסעדה ממוקמת באחד המבנים יוצאי הדופן ששומרו ממבנה הרכבת הישנה בירושלים. השף ובעלי המסעדה מוטי אוחנה, הינו בוגר ביה"ס הגובה לבישול "קורדון בלו", בעל ידע גסטרונומי עשיר וניסיון של 13 שנים בתחום הקולינריה בארץ ובחו"ל: מהסטייקיות המקומיות בירושלים, דרך מסעדת צ'אקרה, עד למסעדות גורמה באוסטרליה.

 

התפריט העדכני של "החצר" משמר את הקו הייחודי של המסעדה הפועלת כמסעדת שף ים תיכונית המשלבת ניחוחות וטעמי שוק.
במנות הראשונות: פטה כבדי עוף ואווז מהול בברנדי, שקדי עגל במתכון עדכני עם עגבניות צלויות לצד תפוח אדמה מושחם, קרם חצילים ויין אדום. לחובבי הדגים: סשימי טונה אדומה בטוויסט של קרמל ג'ינג'ר וצ'ילי המוגש על מצע סלט שומר, פלחי הדרים ונענע.

במנות העיקריות: בגזרת הבשרים, פילה הבקר יוגש יחד עם כבד אווז על קרוטון ולצדם בצלצלי שאלוט העשויים ביין אדום. חזה המולארד העסיסי מוגש עם ראגו עדשים שחורות בציר של דובדבני אמרנה. לחי הבקר המפורסם גם תשנה סטייל תוגש 6 שעות צלייה ביין אדום וציר בקר של פטריות פורצ'יני וירקות שורש.

 

לאוהבי הדגים מציעה המסעדה פילה סלמון בזיגוג ויניגרט אסייתי חם, עם פטריות שימגי ושעועית ירוקה, בטעם ובניחוח אסייתיי; ובנוסף דג בס שלם צלוי בגריל עם רוטב טוסקני וירקות שורש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר