27.9-5.10: המסעדה נטולת גלוטן "הגלוטרייה" של שף ערן זינו חוזרת

לאור ההצלחה בפסח האחרון של הגלוטרייה – פופ-אפ קפה-מסעדה-מעדנייה ללא גלוטן, והפתרונות שהיא סיפקה לצליאקים ולמי שצריך להוריד מהתזונה שלו את הגלוטן, חוזר השף ערן זינו עם גלוטרייה נוספת במהלך סוכות

לאור ההצלחה בפסח האחרון של הגלוטרייה – פופ-אפ קפה-מסעדה-מעדנייה ללא גלוטן, והפתרונות שהיא סיפקה לצליאקים ולמי שצריך להוריד מהתזונה שלו את הגלוטן, חוזר השף ערן זינו עם גלוטרייה נוספת במהלך סוכות.

הפעם, "הגלוטרייה בנור" תהיה באופי של מסעדה, עם דגש על אווירת הערב. היצע התפריט גדל, שעות הפתיחה התארכו עד 23:00, וגם מרחב הגלוטרייה גדל משמעותית.

הגלוטרייה, שתוקם שוב בחלל של בית נור ביפו, תחולק לשני חללים: חלל של שולחנות ישיבה, וחלל נוסף של בר, בו יוגש גם תפריט יין עשיר של יינות, ויינות בכוסות.

שף ערן זינו הכשיר את המטבח כנטול גלוטן, ויציע מנות המוגדרות כעשירות, מגוונות, מורכבות ויוצאות דופן.
למי שלא יודע, זינו התמחה בביתו במטבח ללא גלוטן, בגלל בנותיו הצליאקיות, שהתזונה שלהן היוותה עבורו, כשף, אתגר גדול.
אחרי ניסויים רבים ובעזרת היצירתיות שלו, הצליח זינו לקחת את המטבח נטול הגלוטן לדרגת איכות ויצירתיות גבוהות, והמנות אותן הוא מציע, לא נופלות ממנות בתפריט רגיל של מסעדות איכותיות.

בשונה מהפעם הקודמת, הפעם ניתן להזמין מקום מראש. הזמנות יתקבלו החל מיום א' 20.9 עד 5.10, בין השעות 10:00 עד 19:00. טל. 052-3707276

"הגלוטריה בנור"
נור- מתחם אמנות ואירועים
פנחס בן יאיר 5, שוק הפשפשים, יפו

צילום יורם אשהיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר