ל- 3 מנות/סועדים
חומרים:
1 ק"ג בשר טחון מצלעות בקר "CHUCK" אשר מכיל 15% שומן
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית פלפל לבן
½ כוס סודה
בצל מטוגן מוזהב בטיגון איטי בשמן זית עם פלפל גרוס
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים ולצלות על גריל פחמים או גריל אבן למידת העשייה המבוקשת, ולהוסיף כף של הבצל המטוגן על ההמבורגר.
אופן ההגשה:
להגיש על לחמניית שומשום ולקשט עם פרוסת עגבניה, בצל, חסה ומלפפון חמוץ.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2004"