המבורגר קלאסי ניו יורק ניו יורק

ל- 3 מנות/סועדים חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מצלעות בקר "CHUCK" אשר מכיל 15% שומן1 כף אבקת מרק עוף½ כפית פלפל לבן½ כוס סודהבצל מטוגן מוזהב בטיגון איטי בשמן זית עם פלפל גרוס אופן ההכנה:לערבב היטב את כל החומרים ולצלות על גריל פחמים או גריל אבן למידת העשייה המבוקשת, ולהוסיף כף של הבצל המטוגן על ההמבורגר.אופן ההגשה: להגיש על לחמניית שומשום ולקשט עם פרוסת עגבניה, בצל, חסה ומלפפון חמוץ. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2004"

ל- 3 מנות/סועדים

חומרים:
1 ק"ג בשר טחון מצלעות בקר "CHUCK" אשר מכיל 15% שומן
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית פלפל לבן
½ כוס סודה
בצל מטוגן מוזהב בטיגון איטי בשמן זית עם פלפל גרוס


אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים ולצלות על גריל פחמים או גריל אבן למידת העשייה המבוקשת, ולהוסיף כף של הבצל המטוגן על ההמבורגר.

אופן ההגשה:
להגיש על לחמניית שומשום ולקשט עם פרוסת עגבניה, בצל, חסה ומלפפון חמוץ.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2004"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר