טאג'ין אסאדו שומים ירוקים ושורשים

מצרכים: 2 ק"ג אסאדו עם עצם עגל טרי אדום חתוך לקוביות מלח פלפל גרוס 4 כפות שמן זית 2 בצלים חתוכים לרבעים 4 גזרים חתוכים גס4 שורשי פטרוזיליה חצויים 3 יחידות קולרבי, חתוכים לשישיות 8-10 בצלצלים קלופים 4 יחידות שום ירוק 3-4 כוסות מרק עוףכפית מלח 1/2 כפית פלפל גרוסכפית וחצי ראס אל חנות1/2 כפית כורכום 3 מקלות קינמון 6 יחידות ציפורן אופן ההכנה: ממליחים ומפלפלים את נתחי האסאדו.מחממים מחבת כבדה, משמנים וצורבים את האסדו להשחמה מכל צדיו.מניחים בסיר הבישול. .באותה מחבת מזהיבים קלות את הירקות, מתבלים ומוסיפים את מרק העוף. מביאים לרתיחה ויוצקים על נתחי האסדו. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 3 שעות. מגישים לצד סלט ירוק מרענן.צילום דניאל לילה

מצרכים:
2 ק"ג אסאדו עם עצם עגל טרי אדום חתוך לקוביות
מלח
פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרבעים
4 גזרים חתוכים גס
4 שורשי פטרוזיליה חצויים
3 יחידות קולרבי, חתוכים לשישיות
8-10 בצלצלים קלופים
4 יחידות שום ירוק
3-4 כוסות מרק עוף
כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
כפית וחצי ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
3 מקלות קינמון
6 יחידות ציפורן

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את נתחי האסאדו.
מחממים מחבת כבדה, משמנים וצורבים את האסדו להשחמה מכל צדיו.
מניחים בסיר הבישול. .
באותה מחבת מזהיבים קלות את הירקות, מתבלים ומוסיפים את מרק העוף.
מביאים לרתיחה ויוצקים על נתחי האסדו.
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 3 שעות.
מגישים לצד סלט ירוק מרענן.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר