מצרכים:
2 ק"ג אסאדו עם עצם עגל טרי אדום חתוך לקוביות
מלח
פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרבעים
4 גזרים חתוכים גס
4 שורשי פטרוזיליה חצויים
3 יחידות קולרבי, חתוכים לשישיות
8-10 בצלצלים קלופים
4 יחידות שום ירוק
3-4 כוסות מרק עוף
כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
כפית וחצי ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
3 מקלות קינמון
6 יחידות ציפורן
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את נתחי האסאדו.
מחממים מחבת כבדה, משמנים וצורבים את האסדו להשחמה מכל צדיו.
מניחים בסיר הבישול. .
באותה מחבת מזהיבים קלות את הירקות, מתבלים ומוסיפים את מרק העוף.
מביאים לרתיחה ויוצקים על נתחי האסדו.
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 3 שעות.
מגישים לצד סלט ירוק מרענן.
צילום דניאל לילה