חומרים:
6 יחידות אוסובוקו טלה קטנות.
4 סלקים גדולים חתוכים לקוביות
1 בצל
2 גזר
3 סנטימטר ג'ינג'ר
10 שיני שום
צרור טימין
2 כפיות שום כתוש
צרור של גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק ללא העלים
מלח,פלפל
בקבוק יין אדום
אופן ההכנה:
בסיר רחב לסדר את האוסובוקו ולהניח עליהם את שאר המרכיבים.
לצקת את היין האדום – היין צריך לכסות את הבשר.
אם יש צורך בעוד נוזלים, להוסיף מים רותחים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל כשעתיים.
לקצוץ את עלי הפטרוזיליה שנשארו ולפזר למעלה.
טיפ להגשה:
חופן של עלי נענע צעירים יעשו פלאים לטלה.