רוסט ביף של פילה בקר עם פטריות ביין אדום

חומרים:נתח שלם של פילה בקר במשקל קילו וחצי לפחות, מיושן טוב5 פטריות פורטובלו מוצקותחופן פטרוזיליה קצוצהפלפל שחור גרוס עבהמלח ים גס2 כפות חרדל חלקחצי כוס יין אדוםאופן ההכנה:לעשות פתח עמוק לכל אורכו של נתח הפילה ולהרחיב אותו עם 2 אצבעות.לקצוץ את הפטריות והפטרוזיליה ולהקפיץ על מחבת עם מעט שמן זית כשתי דקות.להוסיף את היין והתבלינים ולצמצם עד שהפטריות יבשות. למלא את פילה הבקר בפטריות. למרוח עליו 2 כפות חרדל חלק.לתבל בפלפל שחור גרוס עבה ומלח ים גס.לחמם תנור ל- 220 מעלות. להכניס את הנתח על תבנית משומנת קלות לתנור החם.לאחר 10 דקות להנמיך את החום ל- 180 מעלות ולאפות כרבע שעה. להוציא מהתנור ולצנן מעט על קרש חיתוך.טיפ להגשה: בזמן שהנתח מצטנן מעט, להניח על התבנית בה היה הנתח, עגבניות שרי עם הגבעולים.לצקת שמן זית משובח, לתבל במלח גס וזרעי כוסברה.להכניס לתנור חם מאוד ל- 10 דקות ולהגיש עם הפילה.

חומרים:
נתח שלם של פילה בקר במשקל קילו וחצי לפחות, מיושן טוב
5 פטריות פורטובלו מוצקות
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס עבה
מלח ים גס
2 כפות חרדל חלק
חצי כוס יין אדום

אופן ההכנה:
לעשות פתח עמוק לכל אורכו של נתח הפילה ולהרחיב אותו עם 2 אצבעות.
לקצוץ את הפטריות והפטרוזיליה ולהקפיץ על מחבת עם מעט שמן זית כשתי דקות.
להוסיף את היין והתבלינים ולצמצם עד שהפטריות יבשות.
למלא את פילה הבקר בפטריות.
למרוח עליו 2 כפות חרדל חלק.
לתבל בפלפל שחור גרוס עבה ומלח ים גס.
לחמם תנור ל- 220 מעלות.
להכניס את הנתח על תבנית משומנת קלות לתנור החם.
לאחר 10 דקות להנמיך את החום ל- 180 מעלות ולאפות כרבע שעה.
להוציא מהתנור ולצנן מעט על קרש חיתוך.

טיפ להגשה:
בזמן שהנתח מצטנן מעט, להניח על התבנית בה היה הנתח, עגבניות שרי עם הגבעולים.
לצקת שמן זית משובח, לתבל במלח גס וזרעי כוסברה.
להכניס לתנור חם מאוד ל- 10 דקות ולהגיש עם הפילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר