קרפצ'יו פילה במרינדת פטריות ומיסו

מרכיבים ל-6 אנשים:300 גרם פילה בקר100 גרם פטריות שימג'י לבנות100 גרם פטריות שיטאקי50 גרם פטריות פורצ'יני מיובשותעלי מיקרו בזיליקוםטבעות בצל ירוקאופן ההכנה:מחלקים את פילה הבקר ל-6 חתיכות, 50 גרם כל אחת.פורסים לחתיכות דקות.מסדרים את החתיכות בין שני ניירות הפרדה.דופקים עם פטיש מטבח עד שמתקבל קרפצ'יו דק.מניחים על צלחת.מבשלים את הפטריות עם ליטר מים, עד לריכוכן.שומרים את ציר הפטריות בצד להמשך, למתכון של רוטב המיסו.מתבלים את הקרפצ'יו במלח, פלפל ורוטב מיסו (הוראות הכנה ראו בהמשך).מפזרים את הפטריות מעל הקרפצ'יו.מקשטים במיקרו בזיליקום ובצל ירוק.מרכיבים לרוטב מיסו:250 מ"ל שמן זית250 מ"ל ציר פטריות2 כפות מיסו אדום כההחצי פלפל ירוק חריףכף דבשאופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת הרוטב.להרשמה למגזין של שף ניר צוק

מרכיבים ל-6 אנשים:
300 גרם פילה בקר
100 גרם פטריות שימג'י לבנות
100 גרם פטריות שיטאקי
50 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות
עלי מיקרו בזיליקום
טבעות בצל ירוק

אופן ההכנה:
מחלקים את פילה הבקר ל-6 חתיכות, 50 גרם כל אחת.
פורסים לחתיכות דקות.
מסדרים את החתיכות בין שני ניירות הפרדה.
דופקים עם פטיש מטבח עד שמתקבל קרפצ'יו דק.
מניחים על צלחת.
מבשלים את הפטריות עם ליטר מים, עד לריכוכן.
שומרים את ציר הפטריות בצד להמשך, למתכון של רוטב המיסו.
מתבלים את הקרפצ'יו במלח, פלפל ורוטב מיסו (הוראות הכנה ראו בהמשך).
מפזרים את הפטריות מעל הקרפצ'יו.
מקשטים במיקרו בזיליקום ובצל ירוק.

מרכיבים לרוטב מיסו:
250 מ"ל שמן זית
250 מ"ל ציר פטריות
2 כפות מיסו אדום כהה
חצי פלפל ירוק חריף
כף דבש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת הרוטב.

להרשמה למגזין של שף ניר צוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר