גלילות פילה בקר ממולאות צימוקים וצנובר ברוטב עגבניות

חומרים:200 גרם פילה בקר50 גרם פירורי לחם50 גר צימוקים50 גרם צנוברכף פטרוזיליה3 כפות שמן זיתכפית מלחחצי כפית פלפל שחורפחית עגבניות איטלקיות מקולפותזר בזיל3 שיני שוםשמן זית   אופן ההכנה:משטחים פרוסות פילה בין שני ניירות אפיה (כמו שניצל, רק מעט דק יותר).בקערה מערבבים את הצימוקים, הצנובר, הפטרוזיליה, שמן זית, מלח ופלפל שחור – למחית אחידה.בסיר כבד מרוקנים את העגבניות. מוסיפים שום פרוס דק, חצי מצרור הבזיל וכוס מים. מבשלים על אש נמוכה את הרוטב למשך שעה.מתקנים את הרוטב עם מלח, פלפל ושמן זית.ממלאים את עלי הפילה במלית ומגלגלים. על מחבת חמה מטגנים את הגלילות להשחמה.הגשה:מוציאים ופורסים באלכסון.על צלחת הגשה מסדרים כף רוטב עגבניות ושני חצאי פילה בקר.מקשטים עם תפרחת בזיל.   מסעדת ננה – נווה צדק , אחד העם 1 תל אביב     צילום דניאל לילה

חומרים:
200 גרם פילה בקר
50 גרם פירורי לחם
50 גר צימוקים
50 גרם צנובר
כף פטרוזיליה
3 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
פחית עגבניות איטלקיות מקולפות
זר בזיל
3 שיני שום
שמן זית

 

אופן ההכנה:
משטחים פרוסות פילה בין שני ניירות אפיה (כמו שניצל, רק מעט דק יותר).
בקערה מערבבים את הצימוקים, הצנובר, הפטרוזיליה, שמן זית, מלח ופלפל שחור – למחית אחידה.
בסיר כבד מרוקנים את העגבניות. מוסיפים שום פרוס דק, חצי מצרור הבזיל וכוס מים. מבשלים על אש נמוכה את הרוטב למשך שעה.
מתקנים את הרוטב עם מלח, פלפל ושמן זית.
ממלאים את עלי הפילה במלית ומגלגלים.
על מחבת חמה מטגנים את הגלילות להשחמה.

הגשה:
מוציאים ופורסים באלכסון.
על צלחת הגשה מסדרים כף רוטב עגבניות ושני חצאי פילה בקר.
מקשטים עם תפרחת בזיל.

 

מסעדת ננה – נווה צדק , אחד העם 1 תל אביב

 

 

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר