חומרים ל- 8-10 סועדים:
1.5 קילו בשר טלה טחון
2 בצלים לבנים
צרור פטרוזיליה
150 גרם צנוברים
מלח
פלפל שחור
3 כפות טחינה גולמית
חצי כפית קינמון
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה והבצל כמה שיותר דק (אפשר לקצוץ במג'ימיקס את הבצל והפטרוזיליה ולסחוט היטב).
מערבבים את הבשר הטחון עם חומרי הגלם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ויוצרים קבבים.
מומלץ להכין את התערובת כשעתיים לפני יצירת הקבב על מנת לאפשר ספיגה מקסימלית של הטעמים, להניח שעתיים במקרר ולהחזיר לקירור לאחר הכנת הקבב.
כל בשר המיועד לעל האש רצוי להוציא כשעה לפני המנגל, לשהייה בטמפרטורת החדר.
ניתן לנעוץ מקל קינמון בכל קבב – לטעם ולקישוט.
לא מומלץ להפוך את הבשר מספר פעמים על המנגל – מומלץ פעמיים בלבד.
הדר סיטי טאואר, זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג, 03.7514141