קבב ביתי טעים

חומרים ואופן ההכנה:מערבבים היטב:קילו בשר בקר טחון גס (סיבוב טחינה אחד)שומן כבש לפי הטעם (עד 100 גר' לקילו בשר)200 גר' בצל קצוץ (2-3 בצלים)פטרוזיליה וכוסברה טריים וקצוצים לפי הטעםמעט כמון ומלח וגרגירי כוסברה יבשים וטחונים בכמות של שתי כפיות לכל היותר   הכנה וצלייה: משמנים את כפות הידיים ויוצרים קציצות משוטחות של 70-80 גר' לכל היותר ומשם למנגל. רצוי להכין את הקציצות מבעוד מועד ולסדר במגש כשנייר פרגמנט מפריד בין השכבות.ענת ואן דר ואלט היא השפית הראשית של חברת Sodexo ישראל, המספקת בין היתר שירותי הסעדה במקומות עבודה

חומרים ואופן ההכנה:
מערבבים היטב:
קילו בשר בקר טחון גס (סיבוב טחינה אחד)
שומן כבש לפי הטעם (עד 100 גר' לקילו בשר)
200 גר' בצל קצוץ (2-3 בצלים)
פטרוזיליה וכוסברה טריים וקצוצים לפי הטעם
מעט כמון ומלח וגרגירי כוסברה יבשים וטחונים בכמות של שתי כפיות לכל היותר

 

הכנה וצלייה:

משמנים את כפות הידיים ויוצרים קציצות משוטחות של 70-80 גר' לכל היותר ומשם למנגל.
רצוי להכין את הקציצות מבעוד מועד ולסדר במגש כשנייר פרגמנט מפריד בין השכבות.

ענת ואן דר ואלט היא השפית הראשית של חברת Sodexo ישראל, המספקת בין היתר שירותי הסעדה במקומות עבודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר