חומרים:
300 גר' סינטה חתוכה לרצועות
200 גר' חלב קוקוס TCC
1 כף רוטב קארי אדום YWY
0.5 כף רוטב תמרהינדי
1 כף רוטב דגים
100 גר' סוכר דקלים
0.5 כפית חמאת בוטנים
50 גר' בזיליקום תאילנדי לקישוט
1 צ'ילי חריף לקישוט
אורז לבן
אופן ההכנה:
שמים בסיר את כל הרטבים (חלב קוקוס, תמרהינדי, קארי אדום, סוכר דקלים, רוטב דגים וחמאת בוטנים).
לבשל באש נמוכה 3-4 דקות.
מוסיפים את הסינטה ומבשלים עוד 3-4 דקות על אש בינונית.
לקראת הסוף מוסיפים את הבזיליקום והצ'ילי ומגישים.
סוואלי אלדר. אוריינטל פוד, ייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק