פאט נאננג נוא – בקר ברוטב חלב קוקוס

חומרים:300 גר' סינטה חתוכה לרצועות 200 גר' חלב קוקוס TCC1 כף רוטב קארי אדום YWY0.5 כף רוטב תמרהינדי 1 כף רוטב דגים 100 גר' סוכר דקלים 0.5 כפית חמאת בוטנים 50 גר' בזיליקום תאילנדי לקישוט 1 צ'ילי חריף לקישוט אורז לבןאופן ההכנה: שמים בסיר את כל הרטבים (חלב קוקוס, תמרהינדי, קארי אדום, סוכר דקלים, רוטב דגים וחמאת בוטנים).לבשל באש נמוכה 3-4 דקות. מוסיפים את הסינטה ומבשלים עוד 3-4 דקות על אש בינונית. לקראת הסוף מוסיפים את הבזיליקום והצ'ילי ומגישים. סוואלי אלדר. אוריינטל פוד, ייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק

חומרים:
300 גר' סינטה חתוכה לרצועות
200 גר' חלב קוקוס TCC
1 כף רוטב קארי אדום YWY
0.5 כף רוטב תמרהינדי
1 כף רוטב דגים
100 גר' סוכר דקלים
0.5 כפית חמאת בוטנים
50 גר' בזיליקום תאילנדי לקישוט
1 צ'ילי חריף לקישוט
אורז לבן

אופן ההכנה:
שמים בסיר את כל הרטבים (חלב קוקוס, תמרהינדי, קארי אדום, סוכר דקלים, רוטב דגים וחמאת בוטנים).
לבשל באש נמוכה 3-4 דקות.
מוסיפים את הסינטה ומבשלים עוד 3-4 דקות על אש בינונית.

לקראת הסוף מוסיפים את הבזיליקום והצ'ילי ומגישים.

סוואלי אלדר. אוריינטל פוד, ייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר