מרכיבים:
250 גר' רצועות סינטה
40 גר' קונפי שום
זילוף של שמן זית
זילוף של בלסמי מצומצם
חופן אורוגולה
3 צנוניות
100 גר' פרמזן איטלקי
כפית שומשום קלוי
אופן ההכנה:
פורסים את רצועות הסינטה דק על סף הקרוע.
מסדרים אותן בפרישה על צלחת.
במרכז הצלחת מניחים את האורוגולה, עליה את הצנונית הפרוסה דק, ואת קונפי השום.
על הקרפצ'יו מזלפים מעט שמן זית, בלסמי מצומצם, שומשום קלוי, ופרמזן איטלקי מגורד.
להגיש לצד ברוסקטות חמות.
צילום קונספטיק