המבורגר

מתכון ל- 6 מנות1 בצל קצוץ דק500 גרם שייטל בקר500 גרם שפונדרה בקר2 כפיות מלח1 כפית פלפל לבן1 כפית סודה לשתיהאופן הכנהמזהיבים את הבצל ומקררים היטב. מוסיפים את החומרים ומערבבים עד לקבלת עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים למנות ויוצרים קציצות.משטיחים וצולים על הגריל עד לקבלת המידה הרצויה.

מתכון ל- 6 מנות
1 בצל קצוץ דק
500 גרם שייטל בקר
500 גרם שפונדרה בקר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית סודה לשתיה

אופן הכנה
מזהיבים את הבצל ומקררים היטב.

מוסיפים את החומרים ומערבבים עד לקבלת עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים למנות ויוצרים קציצות.

משטיחים וצולים על הגריל עד לקבלת המידה הרצויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר