אנטריקוט בסילאן ויין

מרכיביםפרוסות אנטריקוט משובחכוס יין אדום איכותי3-4 כפות סילאן (דבש תמרים)פלפל שחור גרוסמלחאופן הכנהבמחבת פסים צולים את האנטריקוט עד לדרגה הרצויה.בסיר קטן צמצמים את היין והסילאן עד שדרגת הסמיכות דלילה במעט מהסילאן המקורי.מגישים את הסטייק כאשר מזליפים עליו מהרוטב.

מרכיבים
פרוסות אנטריקוט משובח
כוס יין אדום איכותי
3-4 כפות סילאן (דבש תמרים)
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה
במחבת פסים צולים את האנטריקוט עד לדרגה הרצויה.

בסיר קטן צמצמים את היין והסילאן עד שדרגת הסמיכות דלילה במעט מהסילאן המקורי.

מגישים את הסטייק כאשר מזליפים עליו מהרוטב.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר